Particulier

U heeft hulp nodig bij uw jaarlijkse aangifte? Dat kan. Ik kom bij u thuis, waar u alle gegevens bij de hand heeft en ik alles op de goede plek kan zetten. Samen vullen we uw belastingaangifte in en u weet direct wat de uitkomst is en of u een leuke teruggaaf krijgt of nog bij moet betalen. Alle onderwerpen die met de belastingdienst te maken hebben, komen ter sprake. Verder kijk ik uw toeslagen na en ik controleer de aanslagen van het vorige jaar. Ik vraag uw vertrouwen en dat ontvangt u ook van mij terug.

U heeft geen DigiD code nodig, omdat ik een beveiligde verbinding heb met de belastingdienst. Dat is voor u een zorg minder.

De juiste papieren

Mijn diploma’s heb ik gehaald bij de Associatie voor praktijkdiploma’s en ik ben ingeschreven als Register Financieel Manager. Dat is alleen mogelijk als je in het bezit bent van de diploma’s MBA, Bestuurlijke Informatie Voorziening en Financiële Management Rapportage. Ik heb de verplichting om jaarlijks studiepunten te halen. Ik heb dus een gedegen opleiding en volg elk jaar scholingsdagen bij meerdere opleidingsinstituten, zodat u er altijd van op aan kunt dat mijn kennis up to date is.

Nooit meer zorgen over uw administratie? Neem direct contact op en maak een afspraak!

Direct een afspraak maken